Revont Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Cześć, od jakiś 3 miesięcy posiadam 1.8t bfb. Porobiłem kilka rzeczy, świece, czyszczenie smoga, olej, filtry, i wxzystko co było konieczne. Do tego też pompę paliwa bo przy zakupie na kompie pokazywało błąd dawki paliwa diagnosta stwierdził, że trzeba pompę wymienić zrobiłem tak. Po wyjechaniu od mechanika zapalił się ponownie Check i powrót do niego znowu komputer i pokazał się błąd 17536 - korekta dawki paliwa, rząd 1 (multiplikatywna) - mieszanka zbyd uboga P1128. Osiągnięta górna wartość graniczna. Czy może z was się borykał z tym błędem i wie jak go rozwiązać.
Łukasz13 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zacznij od zrobienia logów dynamicznych.
Revont Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) No dobra to zrobię je jak wrócę z zagranicy. Bo mi mechanik mówił, że przepływa do wymiany, sondę też trzeba by zmienić i jeszcze jakieś czujniki. A bez tych logów nie uda się stwierdzić co jest nie tak Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Revont
grubcio1980 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Da. Wymienić pół samochodu bez sensu. Strasznie chętny do wymian ten twój mechanik. Zrób logi. Chłopaki ocenią i nie będzie bezsensownych wymian
Revont Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2020 No ja mam z nim układ, że tylko ja kupuje części a on je wymienia. No zrobię tylko muszę z delegacji wrócić.
Rekomendowane odpowiedzi