Kevbilski Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Witam audi a4 b8 avant 2014 rok Kupiłem auto rozbite cały bok poduszka w siedzeniu od pasażera wystrzeliła i kurtyna prawa a i pas tez wystrzelił prawy , wszystko zostało wymienione na orginalne nowe części , auto nie dawno było u elektryka ale nie dał rady usunąć błędu od airbag , wyskakiwało mu ze może to być : bezpiecznik pirotechniczny ale gdyby to było popsute to auto by nie odpalony przecież następnie : pas od kierowcy ? Funkcjonuje przecież normalnie , wymienione został prawy pas od pasażera na oryginalny . Następnie sterownik od airbag w tunelu . Ale z tego co wiem w audi a4 b8 po 2014 nie trzeba usuwać błędów z tego sterownika ? gdzie tkwi problem ?
wrclaguna Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Pasuje sprawdzic jaki dokładnie bład wyskakuje jakies foto albo scan numeru błedu
Kevbilski Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Tak mam numer błędów zobacz zdjęcie
Muskel1 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) Pierwszy błąd napinacz pasa strona kierowcy opór w obwodzie elektr. za wysoki. Okablowanie i wtyczka do sprawdzenia. Drugi błąd to bezpiecznik pirotechniczny aku - za wyoki opór. Albo uszkodzony albo okablowanie nie jest ok. Zobacz czy tą kostkę po wymianie wpieli 1:08 min. Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez Muskel1
Kevbilski Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Kostkę pirotechniczna wymienię na nowa z serwisu a co myślicie o pasie ? Da radę go naprawić czy muszę kupić nowy ?
Muskel1 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 No ale pas pasażera już wymieniłeś. Który pas chcesz wymieniać?
Kevbilski Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2020 No ze strony kierowcy , błąd jest ze strony lewej
Kevbilski Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2020 JesZcze jedno pytanie , np. Jeśli będę musiał wymienić pas lewy tez to wystarczy kupić z tego rocznika tylko czy muszę kupić z numeru ??
Rekomendowane odpowiedzi