tomek102938 Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 (edited) Witam Samochód kupiłem w maju 2020. Poprzednio w moim garażu gościły Audi A3 w wersji 8l i 8P. Teraz przyszedł czas ma coś nowego. Trafiła się A4 Cabrio Q z uszkodzonym silnikiem z bardzo niskim przebiegiem postanowiłem dać jej nowe życie Podstawowe informacje : Audi A4 B6 3.0 ASN Quattro Manual Rok : 2004 Przebieg : 115 tyś Wyposażenie: Rns-e, TV, telefon, bose, lodówka, elektryczne fotele, jasna skóra, podgrzewane siedzenia przód/tył, PDC przód/tył, ksenon, tempomat Co zostało zrobione: -- Nowy silnik - Rozrząd - Wysprzęglik - Płukanka silnika (zmiana na 5w40) - Gaz Stag - Regeneracja lamp - Impregnacja dachu - Nowy akumulator - Dolot powietrza od S4 Plany: - Koło 18 - Odpalić Telewizję na rns-e - Kierownica od B7 - Dokupić brakujące plastiki przy silniku Edited August 27, 2020 by tomek102938
george Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Piękny egzemplarz! Czy zmieniałeś soczewki w ramach regeneracji na nieseryjne? Dorzuć w planach większe hamulce. Powodzenia w pracach nad autem i bezawaryjności.
tomek102938 Posted August 28, 2020 Author Posted August 28, 2020 Lampy sam polerowałem, a soczewki i odbłyśniki wymienia mi firma w Krakowie także raczej na seryjne.
Recommended Posts