Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Grill RS4 - opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,,

Przed zakupem mojej wymarzonej audi:) pomalutku zaczynam rozglądać sie za "gratami" i chce zacząc już kupywać co nie co...chciałbym poznać wasze zdanie na temat tego grilla, bo najbardziej mi sie podoba od rs4,, może z czasem pojde w calą stylizacje ,,ale s4...co sądzicie i czy cena jest ok?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Accessories_Car-Truck-Parts-Accessories__Audi-A4-B5-S4-RS4-type-MESH-FRONT-GRILL-GRILLE-RARE_W0QQitemZ400032736786QQddnZPartsQ20Q26Q20AccessoriesQQadiZ2865QQddiZ2811QQadnZCarQ20Q26Q20TruckQ20PartsQ20Q26Q20AccessoriesQQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item400032736786&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A543%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

Zakupem nie bedzie problemu bo jestem w NY i koszt przesyłki nie bedzie napewno taki jakbym chciał to kupic w Polsce.

pozdrawiam

Opublikowano

cena dobra bo liczac $ po ok 3zl to wychodzi 150zl :good: z tym ze nie jest to ori RS4.

Opublikowano

WTF :shocked:, co to jest, to napewno nie jest ORI, to bardziej przypomina jakieś kółka niż plaster miodu, ja bym sobie odpuścił, dołożył i kupił ORI od RS4, jest o niebo ładniejszy :naughty:

Opublikowano

Szukaj RS4 bo ten wynalazek wygląda :thumbdown:

Opublikowano

Nie jest to ORI, ale za tę cenę chyba warto go wziąć :good: na pewno będzie wyglądał lepiej niż zwykły :gwizdanie: wiem że wszyscy na forum nie uznają niczego co nie jest ORI ,ale w przypadku takich części jak grill (dla mnie) nie ma to znaczenia :hi:

Opublikowano

Gril ma to w sobie że jest inny. :good:

Opublikowano

jak Ci się podoba to bierz, mówisz że za tą cenę, a ile kosztuje nówka, może wcale to nie jest taka atrakcyjna cena, i nie wszyscy uznają tylko ORi, bo ja na przykład spryski reflektorów mam od Octavii 2 :decayed:, chodzi tylko o to czy Ci się podoba, osobiście bym go nie kupił :wink4:

Opublikowano

Ciekawa alternatywa , zamiast ori zwykłego grilla , podoba mi sie.

Opublikowano

wiem że wszyscy na forum nie uznają niczego co nie jest ORI

Nie prawda :tongue4: A co do grilla to akurat mi nie podchodzi nie dla tego że jest nie ori ale dlatego że ta kratka jest jakaś dziwna :confused4: Poprostu plaster miodu RS4 uważam za ładniejszy. Najważniejsze że Tobie się podoba :wink4:

Opublikowano

Kratka odbiega od wzoru tej w oryginalnym grillu RS4. :tongue4: Mi nie pasuje, ale wolność Tomku w swoim domku. :wink4:

Opublikowano

no dla mnie dużej róznicy nie ma ale ori to ori :cool1: :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

Faktycznie jakieś trochę okrągłe. Jednak co ori to ori...

Opublikowano

Ładny ..ja by zaryzykował :naughty:

Opublikowano

cena dobra bo liczac $ po ok 3zl to wychodzi 150zl :good: z tym ze nie jest to ori RS4.

49$ grill i 29$ przesyłka = 78$*3,4 = 265zł :thumbdown:

http://moto.allegro.pl/item601675389_atrapa_grill_audi_rs4_rs_4_1994_2001r.html

i na miejscu przynajmniej...

Tylko ze pęknięty. A co do kolegi to przeczytaj pierwszego posta i on jest na miejscu.