Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Stanął na drodze i nie odpala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj spotkała mnie przykra niespodzianka...lecąc ekspresówką S5 usłyszałem jakby stuknięcie kamyka od spodu, a w lusterku lekki dymek za sobą, dymek był tylko przez chwilę więc zbytnio się nie przejąłem (uznałem, że nie mój), silnik pracował normalnie a i tak zjeżdżałem na stację w okolicach Bojanowa. Jak tylko zjechałem z S5 to na pierwszym ustąp pierwszeństwa zgasł silnik. Odpalilem normalnie, kontrolki zgasły natomiast zauważyłem, że nie ma klimy, po drodze zatrzymałem się przy jakimś przystanku na poboczu, maska w górę i wydawało mi się, że czuję R134. Paski całe nie postrzępione. Chcę odpalać a tu nic, rozrusznik ledwo kręci, przy odpalaniu na kable (dzięki uprzejmości miejscowych) też nie da rady. Na kompie brak błędów. Obstawiam uszkodzony kompresor klimy i sprzęgło które nie puściło(choć pasek nie ślizga się na rolce), ale nie będę się upierał.

Pozostała niestety laweta 300 km od domu.

Miał ktoś coś podobnego?

Pozdrawiam

Opublikowano

A dałeś radę zdjąć pasek wielorowkowy, żeby zobaczyć czy bez niego silnik zagada?

Bezpieczników żadnych nie wywaliło? Da się kompem wejść w sterownik klimy i zobaczyć co u niej na czujnikach?

Opublikowano
  • Autor
38 minut temu, golfagn napisał:

A dałeś radę zdjąć pasek wielorowkowy, żeby zobaczyć czy bez niego silnik zagada?

Bezpieczników żadnych nie wywaliło? Da się kompem wejść w sterownik klimy i zobaczyć co u niej na czujnikach?

Nie paska nie ściągałem, a szczerze nie wszedłem w sterownik klimy tylko silnik i elektryka, nie pomyślałem. Jak późnym wieczorem zrzuciłem go na warsztat do kumpla to nawet z boostera nie chciał odpalić. W tygodniu powinienem już coś wiedzieć