piti82

Pasjonat
  • Zawartość

    208
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Komentarze sprzedającego

  • 0
  • 0
  • 0

Reputacja

1

O piti82

    Informacje

    • Imię
      Piotr
    • Lokalizacja
      Chorzów

    Auto

    • Model
      A4 B6
    • Nadwozie
      Sedan
    • Rocznik
      2002
    • Silnik
      2.4 V6
    • Napęd
      FWD
    • Skrzynia
      Manual
    • Paliwo
      PB+LPG

    Ostatnie wizyty

    Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

    1. piti82

      Raczej brzmi ok, ale dobrze byłoby gdyby podczas nagrywania autko chodziło tylko na Pb, aby wyeliminować "cykanie" wtryskiwaczy LPG
    2. Hej! Kolega miał podobnie Octavii II. Pomogło zastosowanie filtra własnej roboty jak na zdjęciu, tylko dodany został jeszcze ceramiczny kondensato r100mF i wlutowanie go między nóżki tego ze zdjęcia
    3. piti82

      A ja z trochę innej beczki bo to serial, ale naprawdę warto
    4. piti82

      Czy jeśli podczas jazdy wrzucisz na luz to problem nadal występuje? Jeśli nie to obstawiam koło dwumasowe
    5. piti82

      Miałem podobnie, wszystko drgało nie dało się jechać więcej jak 140, a na drugi dzień spokój...U mnie był to dwumas. Spróbuj jeszcze podczas jazdy wrzucić na luz, jeśli drgania ustaną to będzie dokładnie tak jak u mnie
    6. piti82

      Zresetuj zegary wyciągając bezpiecznik. Potem zamknij samochód, do 20 minut powinna się pojawić palma
    7. piti82

      Niech będzie że pretekst Wzajemnie, miłego
    8. piti82

      No, a żeby było śmiesznie to w międzyczasie zanim wykapowałem motyw z alarmem to kupiłem sobie nowy zegarek (naręczny) sterowany radiowo, żeby w razie czego mieć możliwość sprawdzić czy w danym miejscu łapie sygnał czy nie...;) Taki bonus
    9. piti82

      Po miesiącu testowania mogę chyba napisać, że problem został rozwiązany."Palemka" jest cały czas. Wychodzi na to, że zamykając auto z pilota zazbrajam alarm ( nie fabryczny), a on odcina prąd, natomiast wystarczy że raz na 3 dni zamknę auto z kluczyka (wtedy nie zazbraja alarm) i wszystko działa. Anteny nie chciało mi się chować pod zderzak i wisi w bagażniku pod szybą (sedan) i nie ma najmniejszych problemów
    10. piti82

      Moduł znów leży luźno w bagażniku i wczoraj ni z tego ni z owego po 3 dniach znów stracił zasięg. Jestem u teściów a tu same pola i niemal brak zabudowy i po nocy znów nic. Nic już z tego nie rozumiem. Nurtuje mnie jeszcze jedno, mianowicie jeżeli po zamknięciu auta po chwili znika napięcie na wtyczce to jak moduł ma cokolwiek złapać?
    11. piti82

      Dobrze wiedzieć bo żonę chciałem zabrać i fajnie żeby mi się nie wynudziła jak na Deadpoolu 2 Jakby co to polecam ten Nie jest to jakiś wybitny film ale zemstę zawasze fajnie się ogląda
    12. piti82

      Witaj! Żeby zrobić jak u Ciebie to muszę sobie wykombinować nowa wiązkę (co oczywiście jest do ogarnięcia), bo oryginalną chciałbym jednak zachować. Jak znajdę chwilę czasu to może wrzucę moduł pod zderzak.
    13. piti82

      Masakra, głupie stacje pogody za śmieszne pieniądze łapią sygnał a tu taka technika i nic
    14. piti82

      https://a4-klub.pl/topic/133569-bład-01562-wymiana-zamka-drzwi-czyszczenie-mikrostyku-demontaz-tylnej-tapicerki/
    15. piti82

      No i się pochwaliłem. Już nie działa i nie chce złapać sygnału