FabianB Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 (edited) Witam co sądzicie o tych dywanikach eva? Ciągle wyskakują mi reklamy, opinie jak i recenzję video zachwycające za tymi dywanikami.. Osobiście mam całe ogumienie z Proline gumowe i jestem ciekawy opinii, może ktoś już je kupił testował? Niby pod względem czyszczenia ich itp. są rewelacyjne i do tego dopasowane lepiej jak oryginalne ponoć nawet Edited August 12, 2023 by FabianB
Langista Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Kolejny szmelc z AliExpress, cudów nie ma a tu takie obiecują.
FabianB Posted August 14, 2023 Author Posted August 14, 2023 (edited) No właśnie, obiecanki cacanki tanie te dywaniki też nie są. No ale może ktoś się jeszcze podzieli zdaniem kto je faktycznie ma i zakupił jakie są wady i zalety bo z reklamy te dywaniki są bez wad i je nie posiadają Edited August 14, 2023 by FabianB
piti82 Posted October 31 Posted October 31 Witam Ja dziś zakupiłem. Za jakiś czas będę mógł powiedzieć coś więcej niż to, że są dobrze wykonane i skrojone 1
FabianB Posted November 18 Author Posted November 18 (edited) W dniu 31.10.2024 o 17:32, piti82 napisał(a): Witam Ja dziś zakupiłem. Za jakiś czas będę mógł powiedzieć coś więcej niż to, że są dobrze wykonane i skrojone Czekam na informacje zwrotną. Ale fakt pięknie leżą i są dopasowane co widać na zdjęciu Edited November 18 by FabianB
Hugo Posted November 18 Posted November 18 5 minut temu, FabianB napisał(a): Czekam na informacje zwrotną 15 miesięcy minęło, a Ty dalej czekasz na odpowiedzi użytkowników, których jak widać malutko? 😁 1
piti82 Posted November 19 Posted November 19 W dniu 18.11.2024 o 09:34, Hugo napisał(a): 15 miesięcy minęło, a Ty dalej czekasz na odpowiedzi użytkowników, których jak widać malutko? 😁 Ale się doczekał 😃
FabianB Posted November 26 Author Posted November 26 W dniu 19.11.2024 o 13:21, piti82 napisał(a): Ale się doczekał 😃 Daj znać jak w praktyce, temat zostanie dla potomnych
Hugo Posted November 26 Posted November 26 3 minuty temu, piti82 napisał(a): Jak na razie po pierwszym ataku śniegu wszystko ok Napisz co będzie po sezonie, a nie po jednym śniegu, bo wtedy będzie można wywnioskować czy wywalać tyle kasy.
Recommended Posts