Kuki944 Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 Witam. Jak w temacie. Jaka może być przyczyną braku komunikacji vcds z silnikiem i skrzynia biegów. Dodam że przed tym wyciągałem mechanizm wycieraczek po złożeniu samochód nie chce odpalić. Fakt odkręcałem komputer od obudowy i to na tyle.
Fazii Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 Przekaźniki na swoim miejscu? Szczególnie nr 3
Kuki944 Opublikowano 7 Października 2020 Autor Opublikowano 7 Października 2020 Tak przekaźnik I na swoim miejscu dodam że nie są spalone. Cykają na krótko jak do aku podłącze
Aleksandrooo Opublikowano 19 Października 2020 Opublikowano 19 Października 2020 Witam, Mam podobny problem, tylko, ze z radiem i z pompa abs. Wczesniej moglem wchodzic w radio (rns-e), teraz wyskakuje blad komunikacji. Z pompa jest taki problem, ze wpuscic, wpusci ale nie przyjmuje kodowań. Chcialem zakodowac hamulce s4(mam zmienione hamulce na 4tlok 345 i chcialem poprawic dzialanie abs). Spotkal sie ktos moze z takim problmem?
Rekomendowane odpowiedzi