Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jasne wnętrze a fotele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w mojej audi mam jasne wnętrze i problem z dobraniem jakichś foteli. Aktualne fotele sa jasne ale brzydkie dziadkowate. Czy są moze jakies sportowe ale jasne? Widzial ktos moze takie i podzieli się linkiem? 

Opublikowano

Bardzo ciężki temat sam długo szukałem ale w końcu znalazłem skóra plus alkantara. Jak chcesz mam na sprzedaż poprzednie fotele jasna skóra w bardzo dobrym stanie, podgrzewane 406886FD-4FEB-43B6-A485-15C262C86A53.jpeg8112EED7-962C-4775-9FBB-E7130F2349A3.jpegA881BA15-9542-4E27-AFCA-78ACE5EA9ACE.jpeg

Opublikowano
  • Autor

Te drugie zdjęcie to aktualne? Podobaja mi sie ale i tak te siedzenia w b8 sa takie nieestetyczne. Zostaje chyba albo przeróbka siedzeń z B9 albo wymiana boczkow, podsufitki i podłokietnika i fotele z Sline. :(

Opublikowano

Pierwsze zdjęcie to aktualne fotele a drugie to wcześniejsze. Te pierwsze to alkantara, na żywo naprawdę fajnie się prezentują 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 18.10.2020 o 23:15, krzysiek005 napisał:

Pierwsze zdjęcie to aktualne fotele a drugie to wcześniejsze. Te pierwsze to alkantara, na żywo naprawdę fajnie się prezentują 

Gdzie udało Ci sie dorwać takie fotele? :)

Mam identyczne wnetrze jak w Twoim aucie i tez rozgladam sie za innymi fotelami.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli ktoś zastanawiał by się czy do audi a5 są alcantary bądź też fotele w takiej skórze wersja sport, to krótko odpowiem że nie.

Opublikowano
Godzinę temu, pawel-174 napisał:

Jeżeli ktoś zastanawiał by się czy do audi a5 są alcantary bądź też fotele w takiej skórze wersja sport, to krótko odpowiem że nie.

Screenshot_20210528_233603_com.facebook.katana.jpg

Opublikowano
W dniu 28.05.2021 o 23:37, Voucher napisał:

Screenshot_20210528_233603_com.facebook.katana.jpg

Niestety to nie jest ten sam odcień co na zdjęciu wyżej, sprawdziłem etke w audi a5 nie było linen beige z alcantarą :/

Opublikowano
  • Autor

A to z A5 podejdą do B8? Czytałem cos o różnicy między fotelami do Avant a sedan w b8, chodziło o mocowanie rolety, a przecież mocowanie rolety nie ma nic wspólnego z fotelami - przynajmniej w moim polifcie 2013. Jak to jest?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam poszukuje takich siedzen moze ktos ma takie. Wiem ze ciezki temat z jasnymi kolorami ale nie odpuszczam ? pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 18.10.2020 o 10:12, krzysiek005 napisał:

Bardzo ciężki temat sam długo szukałem ale w końcu znalazłem skóra plus alkantara. Jak chcesz mam na sprzedaż poprzednie fotele jasna skóra w bardzo dobrym stanie, podgrzewane 406886FD-4FEB-43B6-A485-15C262C86A53.jpeg8112EED7-962C-4775-9FBB-E7130F2349A3.jpegA881BA15-9542-4E27-AFCA-78ACE5EA9ACE.jpeg

Te fotele to od B9 byly? Te co są nowe. Szukam takich i znaleźć nie mogę :(