Damianq Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 Wpadły mi w oko kubły z Exeo, wyglądają dużo fajniej niż sporty w B7. Obecnie mam naleśniki podgrzewane z pompowaniem i ręczną regulacją. Mam sedana z kanapą składaną. To że będą pasować to pewnie jasne skoro to ta sama konstrukcja. Pytanie tylko o elektrykę i kostki. Czy będzie to samo? W Exeo nie mam pompowania więc pewnie coś mniej kabli będzie w kostce. Ktoś to przerabiał może? https://www.olx.pl/oferta/komplet-foteli-seat-exeo-kombi-CID5-IDEmUdI.html#25c5f81437
bobikos Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) powinny pasować rozstawem. Jeśli nie mają pompowania to po prostu tego nie podłączysz bo nie będzie czerwonej kostki. Widzę za to zieloną kostkę przy fotelach więc możesz dorobić w przyszłości instalację do podgrzewania foteli. Edytowane 23 Października 2020 przez bobikos
Damianq Opublikowano 24 Października 2020 Autor Opublikowano 24 Października 2020 Podgrzewanie mam u siebie także nie ma problemu. No nic pewnie jak nie sprawdzę to w 100%
Rekomendowane odpowiedzi