ibitan Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 Witajcie, Ma ktoś wydech z MG Motorsport? Jak wam to wychodziło cenowo na jedną/dwie strony? Jak z zadowolenia? Mam 2.0 TFSI CPMB USA z 220 na 275 zrobiony póki co. W kolejnych etapach zabawy z autkiem chciałbym włożyć wydech z MG mam wrzucony DP 2.75" tej firmy, seryjnie mam puszczony wydech jednostronnie ale jest myśl zrobić na 2 i zmienić dyfuzor. Intercooler też siedzi z MG
Hugo Opublikowano 16 Listopada 2020 Opublikowano 16 Listopada 2020 Hej. U mnie siedział DP, środkowy z Eski i dwa końcowe MG. Brzmiał idealnie. Co do ceny to dzwoń do MG i pytaj. Na filmiku masz grzeczny start HwVideoEditor_2020_10_26_192453.mp4 2
dekiel 13 Opublikowano 16 Listopada 2020 Opublikowano 16 Listopada 2020 Każdy wydech z MG ma cenę ustalaną indywidualnie . Napisz do nich wszystko wytłumaczą . Termin realizacji raczej odległy cena też nie najniższa ale jakość najlepsza . Miałem 2 kompletne wydechy od nich w bmw. Firma Michała robi profi robotę. Polecam. 1
ibitan Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Opublikowano 16 Listopada 2020 10 godzin temu, Hugo napisał: Hej. U mnie siedział DP, środkowy z Eski i dwa końcowe MG. Brzmiał idealnie. Co do ceny to dzwoń do MG i pytaj. Na filmiku masz grzeczny start HwVideoEditor_2020_10_26_192453.mp4 14 MB · 1 pobranie Spoczi 1 godzinę temu, dekiel 13 napisał: Każdy wydech z MG ma cenę ustalaną indywidualnie . Napisz do nich wszystko wytłumaczą . Termin realizacji raczej odległy cena też nie najniższa ale jakość najlepsza . Miałem 2 kompletne wydechy od nich w bmw. Firma Michała robi profi robotę. Polecam. To akurat rozumiem bo każdy ma swoje widzimisie, ale chciałem mniej więcej co i za co. A Tajle z MG wkładali mi w JKR Racing Tychy chwilowo jeszcze ani jednym, ani drugim nie truje głowy bo wiadomo, czas to pieniądz, a was mogę troszkę pomęczyć.
dekiel 13 Opublikowano 16 Listopada 2020 Opublikowano 16 Listopada 2020 Napisz do nich zapytanie niezobowiązujące to bedziesz miał większe rozeznanie w projekcie . Telefonów nie odbierają raczej.
Rekomendowane odpowiedzi