Norbercik Opublikowano 29 Listopada 2020 Opublikowano 29 Listopada 2020 Witam , mam problem z wskaźnikiem paliwa . Sprawa wygląda tak ze jak zatankuje do pełna auto to na liczniku pokazuje mi lekko ponad 1/2 paliwa . Czy ktoś już miał taki problem i wie jak to naprawić aby pokazywał mi pełen bak ? Test zegarów kiedyś robiłem , więc z licznikiem to nie problem .
Skiera0306 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Nie grzebałeś przypadkiem przy elektryce? Bodajże, jak odepniesz aku to kontrolki swiruja, w tym wskazówka paliwa. Pomaga powyciaganie bezpieczników. Nie pamiętam dokładnie których, jest gdzieś temat. Był to chyba bezpiecznik zegarów, pompy paliwa i komputera m. in. Cytat z innego tematu, mi to pomogło. "Kolego Maczyszczon miales racje ! Wyciagnalem bezpieczniki wsadzilem i zaginione litry sie znalazly ! Wyciagalem kilka bezpiecznikow m.in. od pompy paliwowej,modul komfortu,sterownik silnika, navi i wskaznikow. Tajemnica rozwiazana bardzo dziekuje wszystkim za pomoc. Pozdrawiam" Edytowane 4 Grudnia 2020 przez Skiera0306
Rekomendowane odpowiedzi