Opublikowano 4 Grudnia 20205 l Witam, Potrzebuję numer taśmy kierownicy lub numer VIN auta w którym taka występuje. Mianowicie, chciałem dołożyć sobie podgrzewana kierownicę, kupiłem kierownicę oraz taśmę, ale okazało się że taśma jest do automatycznej skrzyni biegów i łopatek przy kierownicy i elektryk nie jest wstanie tego zakodować. Potrzebuję taśmy do avanta z manualną skrzynią biegów, bez aktywnego tempomatu. Jesteście wstanie pomóc ? W ASO bez numeru Vin auta w którym jest taka taśma nie są wstanie powiedzieć numeru części, a na Allegro nie umiem takiej znaleźć według opisów. Początek numeru 4M0 907 129 no i nie wiem jaka literka na końcu.
Opublikowano 4 Grudnia 20205 l To jest taśma z 3.0 TDI tiptronic z grzaną kierą i aktywnym tempomatem. Może coś pomoże. 4M0 907 129 JE Jak będziesz wiedział, które nie pasują pozoztaną te, które pasują. Edytowane 4 Grudnia 20205 l przez Muskel1
Opublikowano 4 Grudnia 20205 l Autor No właśnie taką mam, z końcówką ...JE i nie pasuje. Znalazłem jeszcze taka 4M0 907 129 JD niby bez aktywnego tempomatu, ale nie wiem czy do manuala
Opublikowano 4 Grudnia 20205 l Tu masz vin do tego poniżej: WAUZZZF44HA024316 Ups, bist Du ein Mensch? / Are you a human? M.MOBILE.DE
Opublikowano 4 Grudnia 20205 l Autor Strona się nie otwiera. To jest Vin do manuala z podgrzewaną kierownicę, tak ?
Opublikowano 4 Grudnia 20205 l Tak manual z grzaną kierą bez radaru. https://m.mobile.de/auto-inserat/audi-a4-2-0-tdi-avant-s-line-sportpaket-plus-calw/308536479.html?ref=srp
Opublikowano 4 Grudnia 20205 l Tu masz następny VIN WAUZZZF49JA102093 też manual bez ACC i grzana kiera.
Opublikowano 4 Grudnia 20205 l Autor Dzięki bardzo, ja jeszcze znalazłem dwa viny prześle zaraz koledze z ASO może uda się ustalić numer części tej taśmy.