Knox-181 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) Cześć, chciałem wymienić przeguby tylne, no i tu pojawia się problem z doborem.. Jedna kwestia to ilość zębów a druga czy jest taki sam jak przedni? Model a4 B7 2.0 tfsi quattro 2005 Szukam jakiś informacji na ten temat ale nie ma nic konkretnego, teoretycznie niektóre strony podają, że ten sam jest na przód i tył inne, że przeguby są różne. Znalazłem coś takiego: Przegub zewnętrzny Audi A4 B6 B7 Exeo TDI TFSI FSI Internet - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz z Internet - Przegub zewnętrzny Audi A4 B6 B7 Exeo TDI TFSI FSI, na Allegro.pl, za 82,15 zł w... Pytanie więc czy taki przegub będzie ok? Drugie czy ta marka będzie ok? Jeśli nie to co innego w przystępnej cenie? Mogę ewentualnie podać VIN. Edytowane 12 Stycznia 2021 przez Knox-181
Knox-181 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2021 Po przekopaniu allegro i kilku stron i potwierdzeniu w hurtowni po vinie powinno być to: https://allegro.pl/oferta/przegub-napedow-audi-a4-b6-00-04-1-6-1-8-2-0-1-9td-7557963724?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Ilość zębów, obręcz ABS : 45 Zewn. uzębienie, od strony koła : 38 Wewnętrzne uzębienie, od strony koła : 33 Średnica pierścienia uszczelniającego [mm] : 59,5 Długość [mm] : 89 Zamówione, jak będzie pasować to potwierdzę jakby ktoś szukał.
Rekomendowane odpowiedzi