jaro4444 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Wóz mojego ojca. Stary kibel, ale doprowadzony do idealnego stanu technicznego. Mody: - turbo GT1749VA, - 216 wtryski, - kolektor dolotowy z Sharana ASZ, - wybity kat, - świeża pompa AFN - nowe popychacze zaworowe - świeże filtry - olej Motul 8100 X-Cess - jednomas i sprzęgło G60 - mod lajtowy na max by MR Motors (turbo ładuje tylko tyle co AFN po modzie czyli 1.2 bara ) Zero dymu, bardzo dynamiczny, pięknie zbiera się od dołu i pali w trasie 5.5 l/100 km przy 120 km/h
spanky Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ladnie .... [podobnie jak u mnie ] swieza pompa znaczy nowa ?
jaro4444 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Spanky - nie nowa. Leżała u Szwaba w piwnicy z 10 lat, pochodziła z jego Golfa 3 AFN. Gość miał stłuczkę i ułamało zawór nastawnika kąta wtrysku. Więc ją zdjął i założył nową pompę na koszt ubezpieczalni. Ta miała minimalny przebieg, dostała nowy nastawnik i była sprawdzona na stole próbnym przez Bogdana Podkowińskiego z Nadarzyna. Najlepsze, że za tą pompę zapłaciłem równowartość 100 zł
spanky Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Spanky - nie nowa. Leżała u Szwaba w piwnicy z 10 lat, pochodziła z jego Golfa 3 AFN. Gość miał stłuczkę i ułamało zawór nastawnika kąta wtrysku. Więc ją zdjął i założył nową pompę na koszt ubezpieczalni. Ta miała minimalny przebieg, dostała nowy nastawnik i była sprawdzona na stole próbnym przez Bogdana Podkowińskiego z Nadarzyna. Najlepsze, że za tą pompę zapłaciłem równowartość 100 zł skad Ty wynajdujesz te rodzynki ...
jaro4444 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Czasem uda się coś znaleźć na Allegro, czasem przez szwagra z Niemiec.
Rekomendowane odpowiedzi