maki1000 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam Zanikły mi ostatnio kierunkowskazy, migną raz i tyle. Awaryjne działają ok. Po przeszukiwaniu forum dowiedziałem się że na 90% trzeba podgiąć blaszki w przerywaczu lub kupić nowy. Tylko jak w moim aucie wyciągnąć ten nieszczęsny włącznik awaryjnych? Nie mam żadnej ramki jak pisze w innych postach.
jacekm Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Musisz zdjąć listwę okalająca włącznik awaryjnych, przyciski i uchwyt Ona jest ta takich "minizatrzaskach". Podważasz i wyciągasz do siebie
maki1000 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Chodzi Ci o to całe pseudo drewno?
darekaudi4 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 tak to pseudo drewno wyciagasz i masz dostep do przerywacza
jacekm Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Nie masz dostępu do "przerywacza" tylko masz możliwość wyciągnięcia go.
qwertp Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam Zanikły mi ostatnio kierunkowskazy, migną raz i tyle. Awaryjne działają ok. Po przeszukiwaniu forum dowiedziałem się że na 90% trzeba podgiąć blaszki w przerywaczu lub kupić nowy. Tylko jak w moim aucie wyciągnąć ten nieszczęsny włącznik awaryjnych? Nie mam żadnej ramki jak pisze w innych postach. ja dziś kupilem nowy w serwisie 177.51 zł
ptkacz Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 wyciągniecie tak jak napisał jacekm ja wymieniłem na nowy w ASO we Wrocławiu kupiłem za ok 120 zł.
Rekomendowane odpowiedzi