dotttx Opublikowano 28 Stycznia 2021 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Prosiłbym o analizę logów AVJ ABT 180km. Auto jeździ jak najbardziej ok ale profilaktycznie chciałbym wiedzieć Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie... Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie... Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie... Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie...
przem8 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Turbo późno osiąga zadane doładowanie i wtryski pętlą. Wywal ten soft.
dotttx Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2021 Właśnie go logowałem, żeby widzieć czy jest ok bo mam zamiar wywalić ta mapę.
dotttx Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2021 Niestety nie mam takiej możliwości
przem8 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Te logi tak poza tym to na benie były robione?
dotttx Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2021 Tak na benzynie, tylko wlalem 95 a nie 98. A mapa pod 98
dotttx Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Opublikowano 23 Lutego 2021 Wrzuciłem sterownik serie z BFB i tak to wygląda, wszystko wydaje się w porządku. Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
dotttx Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Opublikowano 25 Lutego 2021 Mógłby ktoś spojrzeć teraz na logi?
Rekomendowane odpowiedzi