PejotN Opublikowano 12 Lutego 2021 Opublikowano 12 Lutego 2021 Siema, Zakupiłem do siebie felgi 20', jedenym problemem jest teraz prześwit pomiędzy kolem a nadkolem, nie wiem jakie sprężyny kupic do siebie, kilka rodzajów widze i nie wiem które wybrać, jest ktoś kto doradziłby co wrzucić zeby to fajnie wyglądało i w miarę dobrze się jeździło?
dekiel 13 Opublikowano 13 Lutego 2021 Opublikowano 13 Lutego 2021 Najlepszym rozwiązaniem aby wszystko ładnie spasować byłby gwint.
Wandej Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 Eibach Sportline. jakbyś chciał kupić zapraszam
PejotN Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Opublikowano 24 Lutego 2021 Pytanie prokit czy sportline. Boję się, że ten sportline będzie za nisko siedzial, auto prawdę mówiąc tylko w weekendy na miasto jeżdżone;)
Wandej Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 4 godziny temu, PejotN napisał: Pytanie prokit czy sportline. Boję się, że ten sportline będzie za nisko siedzial, auto prawdę mówiąc tylko w weekendy na miasto jeżdżone;) To bierz sportline nie wiem nad czym się zastanawiasz.
PejotN Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Opublikowano 25 Lutego 2021 Tylko na Nim są 20' feler, nie będzie szorować?
Wandej Opublikowano 25 Lutego 2021 Opublikowano 25 Lutego 2021 7 godzin temu, PejotN napisał: Tylko na Nim są 20' feler, nie będzie szorować? Kwestia do sprawdzenia.
Rekomendowane odpowiedzi