Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] jak mam podłączyć aktywne głośniki do radia Sony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wiem ze moge kupuc przejsciowke ale wydaje mie is eze mozna to samau zrobic bez wykladania 100zl za jakis dodatkowy kabelek... moze ktos juz probowal torobic i moze mnie troche oswietlic? z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

Najpierw pisz zrozumiale kolego - przejściówka ISO-mini ISO kosztuje max 50 zł w Media Markt.

Opublikowano

NO OK ALE CHODZI MI O TO CZY MOGE KABELKI OD TYCH GLOSNIKOW PODLACZYC DO TEJ KOSTKI CO SA PRZENIE GLOSNIKI PODLACZONE CZY TO COS DA CZY NIE?A TE PRZEJSCIOWKI NA JAKIEJ ZASADZE DZIALAJA? JEST DODATKOWE WJESCIE NA TE GLOSNIKI AKTYWNE BO POPODLACZENIU RADIA NIE MA JUZ GDZIE PODLACZYC KOSTKI OD TYCH AKTYWNYCH :mysli: PRZYZNAJE SIE ZE SI EPOGLUBILEM JUZ

* musisz krzyczeć ?

Opublikowano

Kolego radio powinno mieć wyjście na przód i tył, kostka ISO ma wyjście na przód i tył, więc podłącz przednie głośniki do wyjścia na przód a tylne na tył :) w nowszych modelach jest więcej roboty ale u Ciebie powinno raczej zadziałać. Jeżeli nie do zgłoś się do instalatora Car-Audio

Po za tym pisanie wielkimi literami na forum oznacza "krzyk".

Opublikowano

do radia sa dwa wejscia na ksotki jedno zasilanie itd a 2 glosniki przewaznie w tych 2 kostakch sa jednoczesnie poporwadzone kable od glosnikow przedniech jak i tylnich ale nie gdy w gre wchodza glosniki aktywne bo one maja zupelnie osobna kostke i popodlaczeniu tradycyjnych kostek czyli od zasilania i glosnikow to tyl zostaje pominiety bo kable od tylnich sa zupelnie w innej kostce... wiem ze do aktywnych glosnikow jest wiecej kabli bo ciagna zasilanie itd ale zasilanie jest podciagniete do ich wzmacniacza bo na orginalnym radiu mi graly tylko nie ma sygnalu z jednostki sterujacej i w tym caly problem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...