Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problemy z głośnikami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam prośbę czy ktoś mi wytłumaczy pewne zjawisko w moich samochodzie (chodzi o głośniki) mianowicie gdy leci muzyka z radia wszystkie głośniki grają ok lecz gdy łączę się przez transmiter prawy głośnik tak trzeszczy i pierdzi (tak jak jakis rozwalony) i nie mam pojęcia co jest tym spowodowane. Kolejne to to ,że lewy przedni mi nie działa i jak mogę sprawdzić czy nadaje się jeszcze do czegoś, jakie mogą byc przyczyny ,że nie działa. Ostatnia sprawa jest taka ,że jak słucham muzyki (przez transmiter) i jakimiś większymi basami to głośnik tylni jak puszcze trochę głośniej po prostu strzela, ostatnio nawet nie muszę az tak bardzo pogłaśniać. Będę wdzięczny jeśli ktoś mi pomoże w tych sprawach i jeszcze jedno jak już ktoś by tłumaczył to prosze tak łopatologicznie bo jeśli chodzi o nagłośnienie to specem raczej nie jestem :D Z góry dziękuję.

Opublikowano

Kup sobie inny transmiter. 

Opublikowano
  • Autor

@Muskel1no właśnie zapomniałem dodać ,że nie tylko na tym transmiterze tak jest, na innych tak samo i dodam ,że ten prawy przedni coraz gorzej gra

Opublikowano

Do jakiego urządzenia podłączasz te transmitery, co jest żródłem? Telefon? 

Opublikowano
  • Autor

@Muskel1 No transmiter wsadzam do gniazdka samochodwego a z transmiterem łączę się z telefonem przez bluetooth 

Opublikowano

Może transmiter zbyt luźno w gnieździe siedzi i nie łączy a raszej przerywa co powoduje przenoszenie szzmów na system audio. Podaj bezpośrednio na transmiter napięcie np. dwoma przewodami z aku. Sprawdź czy nadal trzeszczy. 

Opublikowano
  • Autor

@Muskel1@Muskel1 wiesz co mi nie chodzi o takie trzeszczenie, głośnik po prostu brzmi jagby był rozwalony, takie tez pierdzenie slychac i to coraz gorzej z nim ale dobra sprawdzę jutro tak jak mówisz i dam znać co i jak bo u innych ten transmiter dobrze chodzi. Nwm czy to coś Ci pomoże ale gdy samochód ma wyłączony zaplon i słucham muzyki przez transmiter to po czasie słychać takie pikanie ze dźwięk jagby się włączał  znowu i tak co chwilę, jeśli podłącze kabel i laduje np telefon to jeszcze szybciej słychać ten dźwięk i muzykę przerywa w czasie tego dźwięku a jak tylko odpalę samochód to już nie pika