Opublikowano 5 Kwietnia 20215 l Witam Ktoś się może orientował w temacie zdjęcia ogranicznika prędkości 220km/h i więcej nic. Tylko wgranie nowej mapy rozwiąże problem? Pozdrawiam
Opublikowano 5 Kwietnia 20215 l Teraz, koral2020 napisał: Witam Ktoś się może orientował w temacie zdjęcia ogranicznika prędkości 220km/h i więcej nic. Tylko wgranie nowej mapy rozwiąże problem? Pozdrawiam jestes pewien ze ma smycz ?
Opublikowano 5 Kwietnia 20215 l Autor To raczej nie jest maksymalny próg prędkości tego auta bez jakiegoś ogranicznika Masz jakiś inny pomysł lub jak to sprawdzic dokładnie?
Opublikowano 5 Kwietnia 20215 l Teraz, koral2020 napisał: Dobre dobre ja tak zawsze sprawdzam auta które sprowadzam z USA i nie tylko
Opublikowano 5 Kwietnia 20215 l Autor Nie no dobry pomysł ,ale myślałem ,że vcds można coś podejrzec/
Opublikowano 5 Kwietnia 20215 l Teraz, koral2020 napisał: Nie no dobry pomysł ,ale myślałem ,że vcds można coś podejrzec/ nie ma takiej mozliwosci mogę pomóc Ci w ogarnięciu tego tematu, na Twoim miejscu zrobiłbym od razu chip-sa
Opublikowano 5 Kwietnia 20215 l Teraz, koral2020 napisał: Jakoś mocy jest mi wystarczająco ,tylko ten v-max odblokowac jak zdejmiesz kaganiec to zaraz mocy Ci zabraknie