szymondzik Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Witam, mam problem z audi a4 b6 dokładnie z nagłośnieniem. Mianowicie po montażu radia 2din pioneer MVh-g210bt poprzez adapter nie działają mi tylne głośniki a głośniki przód i subwoofer działają poprawnie. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. A i dodam, że przed było radio audi concert. Dziękuję i pozdrawiam
szymondzik Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2021 7 minut temu, Muskel1 napisał: Jaki adapter zastoyowałeś? adapter wziąłem z mojej drugiej audi też a4 b6 tylko że tam jest bose ale wygląda na podobną do tej z allegro allegro.pl ALLEGRO.PL
Muskel1 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Do Bose jest inny adapter dlatego nie działa. Musisz zakupić pod tylko aktywny tył, na przykład ten z linka, który podałeś.
szymondzik Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2021 12 godzin temu, Muskel1 napisał: Do Bose jest inny adapter dlatego nie działa. Musisz zakupić pod tylko aktywny tył, na przykład ten z linka, który podałeś.
szymondzik Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Teraz, szymondzik napisał: Nawet zrobiłem zdjęcie bo te 2 pomarańczowe kable są luźne i nie są podłączone do niczego i pytanie czy muszę kupić adapter co ma podłączenie w te środkowe kable?
szymondzik Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Teraz, szymondzik napisał: Nawet zrobiłem zdjęcie bo te 2 pomarańczowe kable są luźne i nie są podłączone do niczego i pytanie czy muszę kupić adapter co ma podłączenie w te środkowe kable? A tutaj kostka adaptera
szymondzik Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Teraz, szymondzik napisał: Nawet zrobiłem zdjęcie bo te 2 pomarańczowe kable są luźne i nie są podłączone do niczego i pytanie czy muszę kupić adapter co ma podłączenie w te środkowe kable? A tutaj kostka adaptera
Muskel1 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Napisałem Ci już wyżej jaki adapter musisz kupić. Do zwykłego systemu aktywnego, tylko na tył. Nie pod system Bose. Te dwa przewody są Tobie niepotrzebne bo masz radio nie OEM. To są can high i can low, które są potrzebne do komunikacji oryginalnego radia i zegarów. Dzięki nim wyświetlane są informacje i tytuły piosenek oraz stacje na FISie. Ty masz nieoryginalne radio i to nie będzie u Ciebie działać.
szymondzik Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Muskel1 napisał: Napisałem Ci już wyżej jaki adapter musisz kupić. Do zwykłego systemu aktywnego, tylko na tył. Nie pod system Bose. Te dwa przewody są Tobie niepotrzebne bo masz radio nie OEM. To są can high i can low, które są potrzebne do komunikacji oryginalnego radia i zegarów. Dzięki nim wyświetlane są informacje i tytuły piosenek oraz stacje na FISie. Ty masz nieoryginalne radio i to nie będzie u Ciebie działać. Okej zakupie inny adapter i jak coś to poinformuje dzięki za pomoc kolego
Rekomendowane odpowiedzi