aborygen Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) Panowie mam taki mały problem. Przy jeździe samochodem w okolicach 90 km/h przód prawa strona (od strony pasażera) słychać huczenie . Jeżeli jadę 60, 70 km/h jest cisza. Miał ktoś może podobny przypadek ? A4 b7 1.8T Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez aborygen
szpakuziom Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Mam podobny problem, łożyska z przodu wymienione, ale nadal to samo. Podejrzewam tył. huczenie jest takie, jakby relingi stawiały opór wiatru, nie wiem, czy w każdej b6 tak jest...
aborygen Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Dzisiaj odbieram od mechanika po wymianie rozrządu . Poprosiłem o diagnozę co może powodować takie huczenie. Mechanik po jeździe testowej stwierdził że może być to prawy tył - ale jest to na razie małe huczenie więc trudno o jednoznaczną opinię.
aborygen Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Opublikowano 20 Lipca 2021 Problem rozwiązany Wszystkiemu winna osłona silnika. Po zdjęciu cisza Cytat 1
Rekomendowane odpowiedzi