qubar Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 Po odbiorze auta od lakiernika, ktory odlaczyl aku musze wpisac kod do navi. I tu zaczyna sie problem, mam 4 cyfowy kod od niemca i on na 99% działa, jednak po 2 krotnym juz wpisaniu d*pa... Nie wiecie moze co zrobic? Znajomy proponuje wlozyc kluczyk do stacyjki tak na 2 godziny i sprobowac. W ostatecznosci 50zł i bedzie odkodowane :razz:
piurko Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 Jak zablokujesz kod to daj znać - napiszę Ci co masz zrobić za 0 zł.
Radek321 Opublikowano 27 Maja 2006 Opublikowano 27 Maja 2006 Trzeba włożyć kluczyk do stacyjki włączyć zapłon a puźniej wyłączyć i tak zostawić na dwie godziny i potem znowu będzie można wpisywać kod
spanky Opublikowano 27 Maja 2006 Opublikowano 27 Maja 2006 Wszystko juz dziala :mrgreen: napisz co zrobiles zeby inni wiedzieli ....... :!:
piurko Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 Wszystko juz dziala :mrgreen: napisz co zrobiles zeby inni wiedzieli ....... :!: Z tego co wiem trzeba zostawić włączony sprzęt na kilkanaście godzin . Tak jest przy pierwszym zablokowaniu, przy kolejnych nie wiem. Trzeba czekać dotąd , aż pojawią się kreski aktywne do kodowania. Ja wprowadziłem 3 razy błędny kod do radia i zablokowałem. Zrobiłem tak jak napisałem i kodowanie się odblokowało. Nie wiem czy gubar mnie posłuchał , ale u mnie pomogło :mrgreen:
qubar Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Opublikowano 30 Maja 2006 Nie wiem czy gubar mnie posłuchał , ale u mnie pomogło :mrgreen: tak tez zrobilem
piurko Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 Fajnie , że pomogło , może ktoś jeszcze skorzysta
Rekomendowane odpowiedzi