jachim22 Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 Witam. Nurtuje mnie pytanie na temat pompy abs. Zastanawia mnie czy miejsce zaznaczone na zdjeciu musi byc szczelne? przy odpowietrzaniu , z miejsca zaznaczonego na zdjeciu pojawiaja sie pecherzyki ?♂️ Tak powinno byc ? Czy poprostu pompa do wymiany?
Ulat91 Opublikowano 12 Maja 2021 Opublikowano 12 Maja 2021 Na moje oko to jeszcze pochodzi i raczej powinno być szczelne
Gornik17 Opublikowano 12 Maja 2021 Opublikowano 12 Maja 2021 zakładać , obserwować, będzie żyć tak myślę
jachim22 Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Opublikowano 12 Maja 2021 Godzinę temu, Ulat91 napisał: Na moje oko to jeszcze pochodzi i raczej powinno być szczelne A u mnie przy odppwietrzaniu ida bąble , wszystko juz wymienione , zostala tylko pompa abs ?i szukam przyczyny slabych hamulcy ?
Ulat91 Opublikowano 12 Maja 2021 Opublikowano 12 Maja 2021 3 godziny temu, jachim22 napisał: A u mnie przy odppwietrzaniu ida bąble , wszystko juz wymienione , zostala tylko pompa abs ?i szukam przyczyny slabych hamulcy ? Zrób tak jak napisał @Gornik17 pompa będzie żyć, ale jak szukasz przyczyny słabych hamulców to wątpię, żeby to było to.
jachim22 Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Opublikowano 12 Maja 2021 4 godziny temu, Ulat91 napisał: Zrób tak jak napisał @Gornik17 pompa będzie żyć, ale jak szukasz przyczyny słabych hamulców to wątpię, żeby to było to. Mam zalozona , wszystko wymienione i dalej to samo , zostala aby pompa abs... Sterownik byl naprawiany wiec raczej jest dobry.. Zaciski wszystkie po regeneracji , nowe tarcze klocki itp..
Rekomendowane odpowiedzi