Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Błąd 1559 drzwi nie otwarte/zamknięte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po ryglowaniu się drzwi gdy przekrocze daną prędkość drzwi kierowcy nie da się otworzyć przyciskiem trzeba pociągnąć za klamkę dwa razy. Gdy siedzę w środku drzwi się rygluja na postoju z przycisku ale już nie otwierają. Muszę np. nacisnąć 3 razy ryglowanie i dopiero wtedy zadziała otwarcie w przycisku a za pierwszym razem nigdy. Co może być? Błąd pokazuje w drzwiach kierowcy tak jak napisałem.

Opublikowano

Ja miałem taki błąd w tylnich drzwiach, krańcówka cała, zamek sprawny, pomogło zastosowanie zestawu naprawczego całej wiązki.

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, Langista napisał:

Ja miałem taki błąd w tylnich drzwiach, krańcówka cała, zamek sprawny, pomogło zastosowanie zestawu naprawczego całej wiązki.

U mnie za którymś tam razem zadziała a gdzie jest ta krańcówka bo to mikrostyk rozumiem?

Opublikowano
  • Autor
53 minuty temu, Langista napisał:

I jeszcze pytanie z pilota normlanie ci otwierały się i zamykały. A także czy wymieniłeś wiązkę drzwi?

Opublikowano

Normalnie wszystko działało, problem pojawiał sie po zaryglowaniu przyciskiem od strony kierowcy, przy odblokowaniu drzwi tylne lewe pozostawały zamknięte. Jest kilku sprzedawców na allegro co oferują zestaw naprawczy wiązki za 100 zł. Trzeba wyciągnąć oryginalną wiązkę, uciąć tyle ile dostaniemy w nowej kostce i połaczyć ze sobą, wszystko jest w zestawie, trzeba tylko mieć opaski termokurczliwe i od biedy kombinerki wystarczą.