koper711 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witam, w związku z tym, że kupiłem auto z zestawem naprawczym zamiast koła zapasowego mam pytanie: czy we wnękę zmieści się np. jedno z kół zimowych, a jeżeli tak to czy śruby od ori alufelg 15' pasują do stalowych 15' (zimowe mam na stalowych). A jeżeli nie to co polecacie? kupić jakąś dojazdówkę? Bo jakoś niepewnie czuję się bez koła zapasowego.
truckmaniac Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ja mam u siebie pełnowymiarową 16'' na zapasie, także Twoja zimówka bez problemu wejdzie. Alusy jeżeli masz oryginalne, to szpilki będą pasować również do stalówek.
fayera Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ja mam u siebie pełnowymiarową 16'' na zapasie, także Twoja zimówka bez problemu wejdzie. Alusy jeżeli masz oryginalne, to szpilki będą pasować również do stalówek. Jak najbardziej.Ja też przy zakupie a4-ki miałem tylko ten zestaw naprawczy i trza kupić zapas bo bez tego to człowiek jakioś niepewnie jeżdzi,poprzednio jezdząc golfem często często łapałem gumę,cóż takie drogi
Rekomendowane odpowiedzi