Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana BNS 5.0 na radio z androidem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Panowie jestem posiadaczem Seata Exeo z 2011 r. W powyższym samochodzie mam założone fabryczne radio bns 5.0, jednakże chciałem je zmienić. Jeżdżę duzonpo Polsce więc potrzebna jest mi kolorowa nawigacja, zestaw głośnomówiący, bluetooth itp.. myślałem nad zmianą na rns-e. Ale dużo osób poleca mi kupić jakieś lepsze radio z androidem. Czy ktoś może coś polecić? Jak wyglądałaby kwestia podłączenia takiego radia z androidem..oraz kolorowego małego wyświetlacza pomiędzy zegarami...czy da się aby to było kompatybilne?

Opublikowano

Zapomnij o androidzie i wyświetlaniu nawigacji  między zegarami. Nie ma takiego radia ma androidzie, które jest kompatybilne z FISem.

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
  • Autor

No widzisz .i to jest już konkretną informacja i rada. A gdybym wybrał Rns-e to czy można łatwo do niego podłączyć zestaw głośnomówiący? I co z aktualnymi mapami w navi?

A jeśli chodzi o radio w androidzie, to czy np stacja itp jest wyświetlana na zegarach..czy nie da się tego w ogóle połączyć?

Edytowane przez MacieS90

Opublikowano
44 minuty temu, MacieS90 napisał:

A gdybym wybrał Rns-e to czy można łatwo do niego podłączyć zestaw głośnomówiący?

Trzeba dołożyć moduł Bluetooth,  wszystko do zrobienia i jest na forum, musisz poszukać.

46 minut temu, MacieS90 napisał:

I co z aktualnymi mapami w navi?

Mapy na płytach kupisz na Allegro.pl 

47 minut temu, MacieS90 napisał:

A jeśli chodzi o radio w androidzie, to czy np stacja itp jest wyświetlana na zegarach..czy nie da się tego w ogóle połączyć?

Wszystko zależy od tego, jaki dekoder CAN dołączony jest do radia. Niektórzy sprzedawcy nawet dekoderów nie dołączają i musisz samemu właściwych szukać. Nie wszystkie dekodery CAN też "dogadują się" z autem i jest to loteria czy będzie wyświetlało stacje i tytuły. 

Opublikowano
  • Autor

Gdybym zdecydował się na radio rns-e na co zwrócić uwagę przy zakupie?

Opublikowano

Kup RNS-E z LED monitorem. Ostatnie generacje.