dominobbh Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 6 minut temu, lukaszbass napisał: Zgadza się tylko ze u mnie cała podsufitka była do wymiany materiał poniszcony i nie opłacało sie remontowac starej to zleciłem zrobienie nowej w s-line. W tej kwocie było jeszcze pranie tapicerki. No i dobrze zrobiłeś
lukaszbass Opublikowano 30 Października 2021 Autor Opublikowano 30 Października 2021 3 minuty temu, dominobbh napisał: Dokładnie tak, sam robiłem wiem jak jest duzo czasu mi to zajęło ale satysfakcja i parę zł w kiermanie więcej Sam koszt to ok 130 PLN za materiały a ceny krzyczą kosmiczne sobie, ale chłopak lata na wózku z tego co pisał to miałby cieżko to ogarnąć sobie. Racja quada to sobie ogarniam bez problemu z autem no niestety pod domem na chodniku ciężko cos więcej zrobić 1
dominobbh Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 27 minut temu, lukaszbass napisał: Racja quada to sobie ogarniam bez problemu z autem no niestety pod domem na chodniku ciężko cos więcej zrobić Domyślam się
Rekomendowane odpowiedzi