Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Silniczek obiegu zamkniętego w A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od jakiegos czasu mam staly błąd silniczka obiegu zamkniętego prawdopodobnie jest uszkodzony. Czy ktoś wie gdzie znajduje sie ten silniczek ?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam mam taki problem, że w obiegu zamkniętym klimatyzacja działa z w normalnym nie. 

Błędy w vcds zamieszczam na zdjęciach. 

Prawdopodobnie jest coś nie tak z silniczkiem zamykania klap. Wie ktoś gdzie się on znajduje? 

20220424_135622.jpg

20220424_135617.jpg

20220424_135609.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podpinam się pod temat . mam ten sam problem. 

Może ktoś pomoże

Opublikowano

Jaka klima, jedno- czy trójstrefowa? Bo na zdjęciach poprzednika chodzi o jednostrefową.

Wrzuć pełny autoscan.

Możesz wykonać nastawy podstawowe, może się tylko zawiesiły w pewnych pozycjach. Jak to nie pomoże będziesz musiał porozbierać pod deską i się do silniczków dostać. Następnie sprawdzić co tam jest nie tak. 

Edytowane przez Muskel1

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam . Odświeżam i podpinam się pod temat . Audi A4 b9 2017 rok . Sterowanie nawiewem nie działa poprawnie . Na obiegu zamkniętym wszystko działa - klimatyzacja oraz wszystkie pozycje nawiewu na nogi szyby centrum itp. Po wyłączeniu obiegu zamkniętego jak by zamyka się dopływ świeżego powietrza dmuchawa na cały regulator a powietrze w żadnej z pozycji nie leci klima tez nie działa . Jedynie jak przełączę na obieg zamknięty wtedy zaczyna działać klimatyzacja i nawiewy . Błędy pod vcds jak u kolegi wyżej co zamieścił zdjęcia . Numery błędów 327971 - silnik nastawy klapy świeżego powietrza , 328003 - silnik nastawczy klapy zamkniętego powietrza . Proszę o pomoc od czego zacząć . Które silniczki do wymiany bądź do regeneracji ??? Gdzie one dokładnie się znajdują ??? Może ktoś z was już to rozbierał ??? Pozdrawiam Marek 

Edytowane przez maras66612

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam cześć i czołem. Mam ten sam problem z nawiewami co koledzy wyżej. Klima i nawiewy działają tylko w obiegu zamkniętym. Gdy przełączam na obieg otwarty,słyszę tylko jak dmuchawa dmucha,ale z kratek zadnego powietrza,co skutkuje parowaniem szyb po paru minutach.Klimatyzacja jedno-strefowa. Jak mogę zrobić nastawy podstawowe w OBD eleven? Można w ogóle tym urządzeniem to zrobić?? Pozdrawiam 

• 1 rok później...
Opublikowano

To który jest ten silniczek swiezego powietrza moze jakies zdjecie

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wie ktoś może jaki ma numer silniczek klapy zamkniętego obiegu powietrza ?

Opublikowano

Numer 412650920  u mnie taki siedział . Też wymieniałem na używany bo szyby mi parowały . Miałem uwalone dwa od obiegu otwartego i zamkniętego . Oba siedzą pod nogami pasażera przy filtrze kabiny . image.thumb.jpg.1a3833fcac7ece6e0a4cce2e3a40c8da.jpgimage.thumb.jpg.3ebd5071eb54357fb84bf740250c0c10.jpgimage.thumb.jpg.3ebd5071eb54357fb84bf740250c0c10.jpg

image.jpg