radzio06 Opublikowano 26 Lipca 2021 Opublikowano 26 Lipca 2021 Siema. Niech ktoś pomoże.... 3.0 TDI CCWA Tiptronik Założyłem 2x nowe przeguby wewnętrzne firmy Febest i po krótkim czasie podczas przyspieszenia nastąpiły wibracje/drgania. Chcę je wyrzucić i założyć coś dobrego. Doradźcie co założyć żeby wstrzymało 314 Ps 620nm ? Ori używkę czy cos nowego sprawdzonego? Oryginalnie mam poloski o numerze 8K0407271Q. Dzieki
radzio06 Opublikowano 26 Lipca 2021 Autor Opublikowano 26 Lipca 2021 Nic się nie działo, ale człowiek głupi. Zmieniałem zawieszenie całe przód, hamulce, poduszki pod motorem i skrzynia i pomyślałem ze przy okazji zmienie przeguby wewnętrzne żeby nie dopadło mnie w przyszłości a tu lipa.
Dev Opublikowano 26 Lipca 2021 Opublikowano 26 Lipca 2021 1 minutę temu, radzio06 napisał: Nic się nie działo, ale człowiek głupi. Zmieniałem zawieszenie całe przód, hamulce, poduszki pod motorem i skrzynia i pomyślałem ze przy okazji zmienie przeguby wewnętrzne żeby nie dopadło mnie w przyszłości a tu lipa. Masz do wymiany łożyska na dyfrze
radzio06 Opublikowano 26 Lipca 2021 Autor Opublikowano 26 Lipca 2021 (edytowane) Ale taki zbieg okoliczności że po wymianie przednich wewnętrznych przegubow nasiliło sie drganie podczas przyspieszania ? Czyli lozyska w dyfrze do zmiany lub cały dyfer po małym przebiegu. Edytowane 26 Lipca 2021 przez radzio06
Rekomendowane odpowiedzi