Gość Brytol Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam Od jakiegoś czasu poszukuje klocków do tylnych hamulców mojej A4. Na stronach producentów po wybraniu modelu auta, silnika, roku produkcji itd. prawie zawsze zostają wyświetlone dwie, trzy opcje do wyboru, które róznią sie wymiarami. I tu jest problem - ktore to te właściwe A moze wszystkie sie nadadzą - w co wątpię Czy ma ktoś może dostep do wymiarów klocków w hamulcach tylnych B5 1999 AVG sedan ? Ewentualnie gdzie tego szukać? pozdrawiam
.Pablo. Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Idź kolego do sklepu motoryzacyjnego weź ze sobą dowód rejestracyjny żeby mieć numer VIN prosisz o klocki na tył przemiła pani wyciąga katalog i za chwil parę proponuje ci odpowiednie klocki do twojego modelu
Gość Brytol Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 przemiła pani... takich nie ma w sklepach moto Poza tym to chciałem z netu zeby bylo taniej, no ale chyba bede musial sie faktycznie przejśc do sklepu i stanąć twarzą w twarz z tą Helmutą co tu u nas pracuje
.Pablo. Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No u mnie jest miła pani do tego młoda i ładna aż chcę się tam chodzić
Gość Brytol Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No u mnie jest... Aż trudno uwierzyć... wrzuć jakieś foto :laghing2:
TOM77 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 przemiła pani... takich nie ma w sklepach moto Poza tym to chciałem z netu zeby bylo taniej, no ale chyba bede musial sie faktycznie przejśc do sklepu i stanąć twarzą w twarz z tą Helmutą co tu u nas pracuje Jeśli to pomoże to podam Ci nr np. klocków firmy ATE 13.0460-2820.2, nie będziesz musiał spotykać się z tą Helmutą
KoDi Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Takie klocki pewnie do ciebie idą...
Gość Brytol Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ATE 13.0460-2820.2 No i właśnie takie do mnie jadą :> No i właśnie tak wyglądają: dzięki Panowie!
Rekomendowane odpowiedzi