Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowe punkty POI w MMI Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 28.07.2023 o 08:31, Muskel1 napisał(a):

AUDI_HIGH_EU_2023-06-29.zip

Wgrałem te do małej nawigacji i .....działa!!! Na mapie też pokazują się fotoradary. Przetestuję w piątek na trasie 330km. Jest tam chyba z 7 fotoradarów po drodze więc się przekonamy ? Pozdrawiam.

IMG_20231010_164652.thumb.jpg.065c90962446e4db07b4e4724f706f4f.jpgIMG_20231010_164414.thumb.jpg.98f55b73375cca37681e4d7a07a81eab.jpgIMG_20231010_164353.thumb.jpg.ab0df574744ca4174890313af4074654.jpg

Opublikowano

Przetestowane. Punkty POI działają!! Co prawda są często nieścisłości bo np. pokazuje 90km/h a tam już jest 70km/h. To samo z fotoradarami !!! Pokazał owszem wszystkie które aktualnie są zamontowane na tej trasie którą jechałem ale też pokazał 3 których nie ma i od lat ich tam nie było!!! No cóż, trzeba to traktować jako dodatek i nie można się sugerować w trasie tylko tymi wytycznymi pokazywanymi na mapie. Fajnie pokazuje stacje benzynowe i wiele innych punktów. Ogólnie polecam.

Zawartość dodana 48 minuty później

Dziś wgrałem te AUDI-HIGH-EU-EXT-2023-08-07 i działają. Zobaczymy za jakiś czas w dłuższej trasie jak będzie.

P.S.

Zmień rozszerzenie z .txt na. zip i rozpakuj.

AUDI-HIGH-EU-EXT-2023-08-07.txt

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ma ktoś może najnowsze punkty POI z 2024 z odcinkowymi pomiarami prędkości które były niedawno montowane?
Może warto załączyć link do źródła digital-eliteboard skąd dokładnie pobierać najnowsze bazy?

Opublikowano

Udało mi się znaleźć wątek na digital-eliteboard z aktualizowanymi linkami do POI 

https://www.digital-eliteboard.com/threads/blitzerdaten-stationaer-mobil-europa-von-poi-base-mmi-touch-4g-mmi-navigation-plus.490581/page-5

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niestety te z 02.2024 nie chcą się u mnie "wgrać". Wyskakuje komunikat "Dane aktualizacji są niekompatybilne albo przestarzałe"!!! Mam wersję ze stycznia póki co, pobrane z innej stronki!! Czy te podane tutaj są też do małej nawigacji - Delphi?!

P.S.

Rozgryzłem problem!! Po wgraniu PATCH_2035_2 aby mieć więcej kodów FEC okazało się, że nie przyjmował punktów POI!!! Wgrałem na nowo aktywator "...by_Kongo" i już jest wszystko OK. Mogę dodawać ponownie punkty POI (kody FEC po patchu-2035_2 zostały w jednostce ? ).

Opublikowano

Kolego, pytanie.

Które pliki wgrać? Europe a potem dach ? Żeby mieć komplet ? Rozumiem, że pliki "ohne" pomijam? Będę wdzięczny za wyjaśnienie.

Pozdrawiam ?

Opublikowano
6 minut temu, Heli. napisał(a):

Rozumiem, że pliki "ohne" pomijam?

Zależy od tego czy chcesz mieć sklepy, stacje paliw etc...

Opublikowano

Chcę mieć wszystko. A w folderze są 4 pliki. Stąd pytanko. Co wgrać? Czy pliki z osobna ? Czy jeden plik wystarczy? Jeżeli tak, to jaki? Na chwilę obecną mam POI z 23 r. Nawet z "leżącymi policjantami" oraz przejazdami kolejowymi.

Dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam 

Opublikowano
2 godziny temu, Muskel1 napisał(a):

Zależy od tego czy chcesz mieć sklepy, stacje paliw etc...

Chcę mieć wszystko. A w folderze są 4 pliki. Stąd pytanko. Co wgrać? Czy pliki z osobna ? Czy jeden plik wystarczy? Jeżeli tak, to jaki? Na chwilę obecną mam POI z 23 r. Nawet z "leżącymi policjantami" oraz przejazdami kolejowymi.

Dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam . 

Opublikowano
1 minutę temu, Heli. napisał(a):

Co wgrać?

Wszystko.

Opublikowano
2 minuty temu, Muskel1 napisał(a):

Wszystko.

Przepraszam, że tak łopatologicznie, ale wolę się dopytać. Wszystko to rozumiem te 2 pliki bez nazwy ohne ? 

Zrzut ekranu 2024-02-21 130615.png

Opublikowano

Sorry, muszę się poprawić. Jeżeli chcesz mieć wszystko, to plików z "ohne" nie instalujesz. 

Opublikowano
10 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Sorry, muszę się poprawić. Jeżeli chcesz mieć wszystko, to plików z "ohne" nie instalujesz. 

Dziękuję bardzo. W takim razie instaluję te 2 pliki. Rozumiem, że każdy plik z osobna ? Czy mogę wrzucić wszystkie foldery na kartę i zainstalować za jednym razem ? 

Opublikowano

Osobno.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witajcie.

Macie namiary na nowe punkty POI ze stycznia 2025?!

Korzystając z okazji: czy orientujecie się czy są lub czy się pokarzą nowe mapy do DELPHI ( ja mam te z oznaczeniem .....350....?!

Pozdrawiam forumowiczów.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@pawel8383 @Muskel1

Wgrałem najnowsze poi według instrukcji z pierwszej strony tego tematu i wszystko super działa?

Aczkolwiek mam pytanie o zmianę odległości do pojawienia się wizualnego i dźwiękowego ostrzeżenia. Czy można to jakoś zwiększyć bo mam wrażenie że pojawiające się sygnały są momentami zbyt późne.

Opublikowano

W ustawieniach mmi.

Opublikowano
48 minut temu, Muskel1 napisał(a):

W ustawieniach mmi.

A możesz podpowiedzieć gdzie dokładnie bo szukałem to wczoraj i po 15 min poddałem się ?

Opublikowano

Witam. Wgrałem nowe punkty POI AUDI_HIGH_EU_EXT_2025-03-20.zip ale u mnie wszystko jest po polsku, a tłumacz średnio przetłumaczył pkt 3c

Mobile Abstandsblitzer

Mobile Blitzer

Stationare Abschnittsblizer

Stationare Ampel- und Geschwindigkei...

Stationare Ampelblizer

Stationare Blizer

Pomógł by ktoś co odznaczyć a co zaznaczyć ? Oraz u mnie nie ma Treść mapy MMI ani w Treść mapy Kombi tylko po prostu treść mapy.