Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

centralny nie zamyka drzwi kierowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz z dnia na dzien przestaly mi sie zamykac drzwi kierowcy z pilota. na fisie wyskakuje czesto ze drzwi sa otwarte oraz nie dziala lusterko lewe (lewo prawo obrot) wiazke rozprułem cala w drzwiach. Zero przetarc czy uszkodzen. Modul komfortu tez suchy i zero sladu wilgoci. Podmienialem zamek i tez nic. Prosze o pomoc bo nie moge zamknac auta. Pozdrawiam

Opublikowano

Piszesz, że sprawdziłeś w drzwiach, a czy sprawdziłeś w elemencie gumowym między słupkiem a drzwiami?

Opublikowano
  • Autor

Tak. Wypialem kostke ze slupka i wyciagnalem cala wiazke lacznie z harmonijka. Jest bez przetarc

Opublikowano
  • Autor

Dodam ze jak zamykam nie slysze zamka w drzwiach tylko jak zamykam to slychac

Opublikowano

Do sprawdzenia kostki w MK może nie był zalany ale mogą styki nie łączyć, i jeszcze sprawdź przejście na przewodach od zamka do mk, może nie być widoczne uszkodzenie. 

Opublikowano
  • Autor

wymienilem ten modul co jest przy silniczku otwierania szyby i centralny wrocil. Natomiast nadal na fisie wyswietla mi sie otwarte drzwi kierowcy

Opublikowano

Cześć Kolego.u mnie było podobnie .Najpierw wywalało że jest uszkodzony jojstick sterowania lusterek ale po wymianie na nowy i tak był błąd więc przelutowałem nowe przewody w kostce w drzwiach.Dalej czasem zamykał z pilota a czasem nie.Wymieniłem zamek drzwi na nowy w którym jest trochę mikrostyków z których każdy może zrobić złą robotę i mam już spokój.Wszystko działa.Nie miałem też podświetlenia ikon drzwi a teraz wszystko wróciło do normy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Przepraszam ze tak dlugo trwalo odpisanie, ale zgubilem haslo do konta. Problem powiedzmy ze sie naprawil. Znikł komunikat o otwartych drzwiach, ale teraz nie pokazuje ze drzwi sa otwarte :D pokazuje ciagle zamkniete drzwi