Piasek k-6 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 gratuluje zakupu autka spoko wyposażenie, no i ten hak stary wyczep a co do RNS-e to moze i fajnie wyglada ale zainwestuj przy okazji z odblokowania róznych funkcji Pozdro
Piero Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Ładna sztuka, fajne wyposażenie - Gratuluje zakupu! Jeśli chodzi o silnik: BLB i 104tys km przebiegu, więc masz jeszcze ok 50tys km spokoju Jak myślisz poważnie o 3.0 Quattro, to sprzedaj auto zanim padnie, czyli najpóźniej w okolicach przebiegu 150tys km. Ja osobiście nie inwestowałbym już teraz w 3.0 Q. a też o tym myślałem, lepiej zrobić swap silnika na BKD lub inny 2.0 bez wad z symbolicznym przebiegiem, do tego turbo od 2.0 170KM lub customowe turbo AWXowe od ROB'a z TuneUp jakie mam u siebie + na deser Virus, i po wstawieniu większego IC masz spokojnie 200KM, a koszt całej zabawy niecałe 9.000-10.000zł. Sporo też odzyskasz ze sprzedaży starego silnika + turbinki. W porównaniu z ceną ładnego egzemplarza 3.0 Q. - sporo $$$ zostaje w kieszeni, a mechanicznie masz prawie nowe auto... Póki nie wejdziesz w temat silnika BLB to nie będziesz wiedział o czym mówimy... ale radzę poczytać ;-)
Rekomendowane odpowiedzi