karolg987 Opublikowano 18 Października 2021 Opublikowano 18 Października 2021 Cześć Pacjent - Audi A4 B6 Avant Dziś zauważyłem, że stojąc na luzie światła wsteczne cały czas się świecą. Przy wrzucaniu jedynki, itd. dalej świeciły. Po jakimś czasie same zgasły i już się nie zapaliły. Ostatnio stojąc nocą na podwórku na luzie światła wsteczne zaczęły migać, a po chwili się uspokoiły. Czy problemem jest czujnik wstecznego na skrzyni? Czy jeśli czujnik jest uszkodzony to światła świecą ciągłym światłem niezależnie od biegu, a nie migają? Zastanawia mnie to miganie Czy problemem jest czujnik, o którym wspomniałem czy może coś innego Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Fazii Opublikowano 18 Października 2021 Opublikowano 18 Października 2021 Ewidentnie czujnik w skrzyni do wymiany. Pewnie dynks nie odbija. Po wykręceniu wszystko będzie jasne. 1
karolg987 Opublikowano 19 Października 2021 Autor Opublikowano 19 Października 2021 10 godzin temu, Fazii napisał: Ewidentnie czujnik w skrzyni do wymiany. Pewnie dynks nie odbija. Po wykręceniu wszystko będzie jasne. Dzięki bardzo. Sprawdzę
Rekomendowane odpowiedzi