Kretu95 Opublikowano 31 Października 2021 Opublikowano 31 Października 2021 (edytowane) Witam. Jest to mój pierwszy temat. Dzisiaj robiłem logi A4 b6 Avant 1.9 TDI AWX czysta seria. Celem logów było sprawdzenie, czy auto jest w 100% sprawne i przygotowane na zwiększenie mocy. Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL ... Edytowane 1 Listopada 2021 przez Kretu95
kamil-vag Opublikowano 1 Listopada 2021 Opublikowano 1 Listopada 2021 MAF nie zaniża, turbo swoje pompuje... myślę, że nie ma przeciwwskazań do softu, chociaż wygląda, że lekko przycina Ci się zmienna geometria turbiny... Pojeździj trochę na rozgrzanym motorze i 3 bieg co jakiś czas w podłogę, by spróbować to rozruszać...
Kretu95 Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Opublikowano 1 Listopada 2021 Dziękuję za odpowiedź. Postaram się ją rozruszać.
Rekomendowane odpowiedzi