MrMajstro Opublikowano 31 Stycznia 2022 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Witam forumowiczów. Mam problem mianowicie w moim Audi A4 B8 mam radio Audi Concert i gdy chce ręcznie ustawić stacje radiową to fale zamiast przeskakiwać pojedynczo np z 98.7 na 98.8 to przeskakują o 2 pozycję czyli np. z 98.7 na 98.9 i nie wiem jak to ugryźć czy jest gdzieś w ustawieniach radia coś nie tak ale szperałem nie mogłem nic znaleźć żeby to jakoś przestawić... Ktoś ma pomysł co zrobić żeby można było ustawiać fale po ludzku? ?
MrMajstro Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Opublikowano 2 Lutego 2022 19 godzin temu, wrclaguna napisał: auto USA ? Dokładnie. Z Kanady dokładniej jeśli to jest różnica
wrclaguna Opublikowano 3 Lutego 2022 Opublikowano 3 Lutego 2022 Nie znajdziesz tego w ustawieniach, jak chcesz to wyslij zrobimy tez PL MENU
MrMajstro Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Opublikowano 3 Lutego 2022 5 godzin temu, wrclaguna napisał: Nie znajdziesz tego w ustawieniach, jak chcesz to wyslij zrobimy tez PL MENU Ale w VAGu kodowaniem czy czymś chyba by się dało zrobić? ?
MrMajstro Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Opublikowano 3 Lutego 2022 2 godziny temu, wrclaguna napisał: Kodowaniem tego nie zrobisz. Ah, szkoda.. no trudno się mówi...
Rekomendowane odpowiedzi