Patryk_audi Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 Cześć mam takie pytanie. Mam problem z takimi czarnymi kropkami osadzającymi się na felgach, drzwiach i i troche na błotniku. Deionizerem schodzi tylko z felg, a z drzwi i błotnika tak średnio daje radę. Dodam, że na myjni bezdotykowej bez problemu to schodzi. Macie jakiś do polecenia płyn, który to usuwa i przy okazji nic się nie stanie z lakierem?
BartoszSoldier Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 Czarne kropki czyli asfalt, jeździłeś gdzieś przez remont dróg? Ja zawsze usuwałem vampir liquid od adbl. Mocny i przygotuj się na intensywny zapach
FroS-t Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 10 godzin temu, Patryk_audi napisał: Cześć mam takie pytanie. Mam problem z takimi czarnymi kropkami osadzającymi się na felgach, drzwiach i i troche na błotniku. Deionizerem schodzi tylko z felg, a z drzwi i błotnika tak średnio daje radę. Dodam, że na myjni bezdotykowej bez problemu to schodzi. Macie jakiś do polecenia płyn, który to usuwa i przy okazji nic się nie stanie z lakierem? Tar kup
Patryk_audi Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Opublikowano 27 Lutego 2022 Dzięki bardzo za pomoc jutro kupie Tar i przetestuję?
Patryk_audi Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Opublikowano 27 Lutego 2022 Spoko jutro zobaczę w sklepach z kosmetykami do aut czy są jak nie to zamówię
Patryk_audi Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Opublikowano 27 Lutego 2022 A powiedz mi miałeś do czynienia z adbl albo k2. Też dają radę?
FroS-t Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 7 minut temu, Patryk_audi napisał: A powiedz mi miałeś do czynienia z adbl albo k2. Też dają radę? ADBL ewentualnie, K2 bym odpuścił, ogólnie przy Tar trzeba uważać i kupować chemie dobrej jakości żeby ie było bałaganu, zacieków i nie skończyło się polerowaniem...
Lukasz_mk2 Opublikowano 22 Maja 2023 Opublikowano 22 Maja 2023 te kosmetyki poradzą sobie też z owadami i krwią po nich??
Rekomendowane odpowiedzi