Patryk_audi 0 Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 Cześć mam takie pytanie. Mam problem z takimi czarnymi kropkami osadzającymi się na felgach, drzwiach i i troche na błotniku. Deionizerem schodzi tylko z felg, a z drzwi i błotnika tak średnio daje radę. Dodam, że na myjni bezdotykowej bez problemu to schodzi. Macie jakiś do polecenia płyn, który to usuwa i przy okazji nic się nie stanie z lakierem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartoszSoldier 43 Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Czarne kropki czyli asfalt, jeździłeś gdzieś przez remont dróg? Ja zawsze usuwałem vampir liquid od adbl. Mocny i przygotuj się na intensywny zapach Link to comment Share on other sites More sharing options...
FroS-t 477 Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 10 godzin temu, Patryk_audi napisał: Cześć mam takie pytanie. Mam problem z takimi czarnymi kropkami osadzającymi się na felgach, drzwiach i i troche na błotniku. Deionizerem schodzi tylko z felg, a z drzwi i błotnika tak średnio daje radę. Dodam, że na myjni bezdotykowej bez problemu to schodzi. Macie jakiś do polecenia płyn, który to usuwa i przy okazji nic się nie stanie z lakierem? Tar kup Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekiel 13 257 Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Do wyboru allegro.pl ALLEGRO.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk_audi 0 Posted February 27, 2022 Author Share Posted February 27, 2022 Dzięki bardzo za pomoc jutro kupie Tar i przetestuję😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FroS-t 477 Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Carpro tarx albo Prickbort zainwestuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk_audi 0 Posted February 27, 2022 Author Share Posted February 27, 2022 Spoko jutro zobaczę w sklepach z kosmetykami do aut czy są jak nie to zamówię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk_audi 0 Posted February 27, 2022 Author Share Posted February 27, 2022 A powiedz mi miałeś do czynienia z adbl albo k2. Też dają radę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FroS-t 477 Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 7 minut temu, Patryk_audi napisał: A powiedz mi miałeś do czynienia z adbl albo k2. Też dają radę? ADBL ewentualnie, K2 bym odpuścił, ogólnie przy Tar trzeba uważać i kupować chemie dobrej jakości żeby ie było bałaganu, zacieków i nie skończyło się polerowaniem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk_audi 0 Posted February 27, 2022 Author Share Posted February 27, 2022 Okej dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz_mk2 53 Posted May 22 Share Posted May 22 te kosmetyki poradzą sobie też z owadami i krwią po nich?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts