Deni96 Opublikowano 14 Marca 2022 Opublikowano 14 Marca 2022 Witam zakupilem audi a4 b8 na bixenonie i pojawia się problem z bixenonem podczas jazdy wywala błąd żarówki i gaśnie jedna lampa prawa lub lewa, po zgaszeniu auta problem znika ale po przejechaniu kilku km znowu to samo jaka może być przyczyna
Muskel1 Opublikowano 14 Marca 2022 Opublikowano 14 Marca 2022 Musisz podpiąć pod kompa i sczytać błędy.
Deni96 Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Opublikowano 14 Marca 2022 9 minut temu, Muskel1 napisał: Musisz podpiąć pod kompa i sczytać błędy. Podpinałem i brak błędów
Artcaffe Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Witam. Mam podobny problem. Lewa lampa gasnie po ok minucie od zaświecenia. Zgasze i ponownie odpale auto i powtorka. Co ciekawe dzieje się to w trybie auto - wiadomo po zmroku. W dzień ręcznie włączyłem mijania i działały cały czas. Ma ktoś podpowiedź co to może być? Komputer nie wykazał żadnych błędów.
booolek Opublikowano 2 Maja 2022 Opublikowano 2 Maja 2022 W dniu 28.04.2022 o 12:58, Artcaffe napisał: Witam. Mam podobny problem. Lewa lampa gasnie po ok minucie od zaświecenia. Zgasze i ponownie odpale auto i powtorka. Co ciekawe dzieje się to w trybie auto - wiadomo po zmroku. W dzień ręcznie włączyłem mijania i działały cały czas. Ma ktoś podpowiedź co to może być? Komputer nie wykazał żadnych błędów. Zamień przetwornice z lewej daj na prawą lampę i odwrotnie, i zobacz czy problem przeniesie się z jednej lampy na drugą.
Rekomendowane odpowiedzi