Zmija1981 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Witam! To jest mój pierwszy post, szukałem podobnego, ale nic nie ma aktualnego. A więc do rzeczy, w styczniu kupiłem A4 B8 2.0 TFSI i chciałbym skonsultować w jakimś warsztacie, czy silnik kwalifikuje się do naprawy - typowa usterka - nadmierny pobór oleju. Szukałem postów na ten temat, ale najnowszy był chyba z 2018r. p.s jaki olej lejecie do tego silnika? bo kazdy mówi cos innego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vertus69 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Zużycie oleju na jakim poziomie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmija1981 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 ok 1L na 1000km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Szczepan VAG Auto - @kixi4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmija1981 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 W dniu 9.04.2022 o 21:49, afroo. napisał: Szczepan VAG Auto - @kixi4 i to jest wg Ciebie okolica Zielonej góry?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Chcesz dobrze i konkretnie podejść do tematu, czy tylko blisko? Wybierz mądrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi