pysio30 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 taka sprawa wyszla w moim silniku 2,6 jest kilka nieprzyjemnych rzeczy do wymiany i koszta sa troche wielkie a zaprzyjazniony mechanik zaproponowal mi taki sam silniczek i z wymiana tych silnikow koszt bylby moze nawet nizszy no i tamten co mi proponuje ma polowe przejechane tego co moj ALE .... tamten silnik pochodzi z AUDI 100 awant , on twierdzi ze to jest ten sam silnik i napewno bedzie pasowal , w sumie trudno mu nie wierzyc bo jak nie bedzie pasowal to jego strata bo bedzie musial spowrotem stary zakladac ale moje pytanie jest takie - jak juz przelozy i bedzie pasowal to jak sie to bedzie mialo do FIS komputer tzn czy np odczyty splania chwilowego itd czy to bedzie dzialalo bo z tego co kojarze to ta audica z ktorej ma byc ten silnik nie miala takiego komputera i pozatym ja mam skrzynie automat a on tam mial manuala ale twierdzi ze to nie ma znaczenia. Co o tym myslicie ?
czaki22 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jakchcesz mam taki silnik jeszcze na auci 130 tys przejechane silnik igła cena naprawde mała i dokladnie w a4 rok 96 do odlpalenia i sprawdzenia
pysio30 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jakbym mial po ten silnik do tarnowa jechac to cena juz bedzie wieksza od tej co mi gostek proponuje nawet jakbys powiedzial ze za darmo
Ronin Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jak pracujesz w Niemczech to kup całość a stary oddaj na złom. Będzie dużo lepiej niż jakiekolwiek wymiany.
Yelo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jeżeli kod silnika jest taki sam, to będzie pasować.
Rekomendowane odpowiedzi