Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Wymiana silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taka sprawa wyszla

w moim silniku 2,6 jest kilka nieprzyjemnych rzeczy do wymiany i koszta sa troche wielkie a zaprzyjazniony mechanik zaproponowal mi taki sam silniczek i z wymiana tych silnikow koszt bylby moze nawet nizszy no i tamten co mi proponuje ma polowe przejechane tego co moj ALE .... tamten silnik pochodzi z AUDI 100 awant :embarrassed: , on twierdzi ze to jest ten sam silnik i napewno bedzie pasowal , w sumie trudno mu nie wierzyc bo jak nie bedzie pasowal to jego strata bo bedzie musial spowrotem stary zakladac ale moje pytanie jest takie - jak juz przelozy i bedzie pasowal to jak sie to bedzie mialo do FIS komputer tzn czy np odczyty splania chwilowego itd czy to bedzie dzialalo bo z tego co kojarze to ta audica z ktorej ma byc ten silnik nie miala takiego komputera i pozatym ja mam skrzynie automat a on tam mial manuala ale twierdzi ze to nie ma znaczenia. Co o tym myslicie ?

Opublikowano

jakchcesz mam taki silnik jeszcze na auci 130 tys przejechane silnik igła cena naprawde mała i dokladnie w a4 rok 96 do odlpalenia i sprawdzenia

Opublikowano
  • Autor

jakbym mial po ten silnik do tarnowa jechac to cena juz bedzie wieksza od tej co mi gostek proponuje nawet jakbys powiedzial ze za darmo :D

Opublikowano

Jak pracujesz w Niemczech to kup całość a stary oddaj na złom. Będzie dużo lepiej niż jakiekolwiek wymiany.

:hi:

Opublikowano

Jeżeli kod silnika jest taki sam, to będzie pasować.