Radek 777 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Witam , mam małe pytanie. Czy wie ktoś może dla czego moze mi drgać wnętrze auta wraz z kierownica? Dodam że przy dodaniu gazu, I wchodzeniu na obroty drgania ustają. Wymieniłem. Ost poduszki pod silnik. Może one okazały się za słabe? Na oryginalnych też drgało. Auto zaczipowane 150km wycięty kat włożona strumienica. Pozdrawiam serdecznie wszystkich na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol190 Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 (edytowane) Poduszki OE czy zamienniki? Poduszki oryginalne nowe czy stare? Edytowane 16 Maja 2022 przez karol190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cetyr Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Miałem podobnie. Dodatkowo reflektor xenon lewy na drzwiach garażowych wyraźnie drgał góra - dół. Przypadkowo odkryłem przedmuch z rury powietrza doładowania w okolicy intercoolera. Dociągnąłem opaskę i ustało. Warto sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi