street23player Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Witam panowie dzisiaj znalazłem niepodpięty przewodzik koło filtra oleju niewiem do czego on służy i gdzie powinien być i tu mam prośbę do posiadaczy takowych silniczków 1.9 TDI AFN żeby w wolnej chwili sprawdzili w swoich niuniach gdzie to powinno być podpięte znajduje sie to w tych okolicach zaznaczonych czerwoną strzałką w sumie to są dwa przewody połączone ze sobą jeden jest zakryty taką jasną skówką podłączony w okolicach filtra oleju(żółta strzałka), a ten drugi właśnie nie wiem do czego ?(czerwona strzałka) pózniej chowają się w pętli przewodów Z góry dziękuję i pozdrawiam ps. niewiedziałem do czego się podpiąć z tym tematem wiec po uzyskaniu odpowiedzi będę wdzięczny moderatorom za usunięcie tego postu[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 19:14_________________________________________________Przypuszczam że jest tu paru posiadaczy AFN-ów, ale nikt z klubowiczów nie ma czasu na takie głupoty
street23player Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 yhy skoro tak to nie będę się nim przejmował dzięki kolego ps. można usunąć post
jarek3251 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 tez sie kiedyś zastanawiałem ale za przeproszeniem cholera go wie do czego to jest
Recommended Posts