Jump to content
IGNORED

[All TDI] Łącznik elestyczny wydechu

Recommended Posts

Posted

Wiatm mam pytanie co daje ta plecionka w ukł wydechowym bo u mnie jej nie ma. Czy może to powodować dziwne wibracje przy deptaniu i na małych obrotach

Posted

musi byc to nie mozliwe ze nie masz tak jest to mozliwe :twisted:

Posted

Chyba ktoś sie bawił spawarką bo widać wstawioną rurke

Posted

no to nie zle musi ci buda telepac :rotfl: co za partacz to zrobil

Posted

Nie wiem ale musze z powrotem włożyć plecionke w wydech

Posted
to juz jest przesada takie zamienniki wkładać :twisted: plecionka kosztuje ok. 50-60 zł
Guest Kaziu_Wichura
Posted
to juz jest przesada takie zamienniki wkładać :twisted: plecionka kosztuje ok. 50-60 zł

+ do tego z 50 zł robocizna.

Wstawł łącznik lepiej szybko bo przez takie "telepanie" może ci się wysypać wkład z katalizatora a wtedy będzie problem.

Posted

już sobie zamówiłem łącznik ale z mech umówiony jestem dopiero po świętach i wtedy zobacze czyjest różnica

Posted

Wstawł łącznik lepiej szybko bo przez takie "telepanie" może ci się wysypać wkład z katalizatora a wtedy będzie problem.

Problem ? Ja bym powiedział, że będzie lepiej. Tak na prawdę, to wybij ten katalizator jak będą Ci montować plecionkę, nie będzie na przyszłość problemu :wink:

Co do samych plecionek, to osobiście mam nawet dwie. Drugą założoną na środku wydechu pod autem, doskonale sprawdza się w dieslach i tłumeniu dodatkowych drgań z wydechu.

Posted

może też włoże i drugą a co do kata to sprawdze w jakim jest stanie

Posted

Chcę się podpiąć pod temat. Od tygodnia zaczęły dochodzić dzwięki stłumionego dudnienia z pod podłogi . Po sprawdzeniu okazało się że przyczyną jest drganie układu wydechowego. Wymieniłem wieszaki gumowe ale to nie pomogło. Mam pytanie czy rura wydechowa od katalizatora do tumika środkowego jest jeszcze gdzieś podwieszona , bo ja mam tylko trzy wieszaki gumowe na tumikach.

Posted
Mam pytanie czy rura wydechowa od katalizatora do tumika środkowego jest jeszcze gdzieś podwieszona , bo ja mam tylko trzy wieszaki gumowe na tumikach.

nie,sa tylko 3 mocowania w tdi.U ciebie najprawdopodobniej bedzie plecionka do wymiany :wink:

• 3 months later...
Posted

Witam. Czy możliwe jest uszkodzenie plecionki w wyniku przesunięcia wydechu spowodowanego uderzeniem z tyłu.Plecionka z wyglądu w super stanie.Pozdrawiam. :wallbash:http://