wojtek26 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Wiatm mam pytanie co daje ta plecionka w ukł wydechowym bo u mnie jej nie ma. Czy może to powodować dziwne wibracje przy deptaniu i na małych obrotach
Wihajster Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 musi byc to nie mozliwe ze nie masz tak jest to mozliwe :twisted:
wojtek26 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Chyba ktoś sie bawił spawarką bo widać wstawioną rurke
Wihajster Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Chyba ktoś sie bawił spawarką bo widać wstawioną rurke no to nie zle musi ci buda telepac co za partacz to zrobil
wojtek26 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Nie wiem ale musze z powrotem włożyć plecionke w wydech
mrog Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Chyba ktoś sie bawił spawarką bo widać wstawioną rurke to juz jest przesada takie zamienniki wkładać :twisted: plecionka kosztuje ok. 50-60 zł
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Chyba ktoś sie bawił spawarką bo widać wstawioną rurke to juz jest przesada takie zamienniki wkładać :twisted: plecionka kosztuje ok. 50-60 zł + do tego z 50 zł robocizna. Wstawł łącznik lepiej szybko bo przez takie "telepanie" może ci się wysypać wkład z katalizatora a wtedy będzie problem.
wojtek26 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 już sobie zamówiłem łącznik ale z mech umówiony jestem dopiero po świętach i wtedy zobacze czyjest różnica
Sprinter Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Wstawł łącznik lepiej szybko bo przez takie "telepanie" może ci się wysypać wkład z katalizatora a wtedy będzie problem. Problem ? Ja bym powiedział, że będzie lepiej. Tak na prawdę, to wybij ten katalizator jak będą Ci montować plecionkę, nie będzie na przyszłość problemu Co do samych plecionek, to osobiście mam nawet dwie. Drugą założoną na środku wydechu pod autem, doskonale sprawdza się w dieslach i tłumeniu dodatkowych drgań z wydechu.
wojtek26 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 może też włoże i drugą a co do kata to sprawdze w jakim jest stanie
szamot Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Chcę się podpiąć pod temat. Od tygodnia zaczęły dochodzić dzwięki stłumionego dudnienia z pod podłogi . Po sprawdzeniu okazało się że przyczyną jest drganie układu wydechowego. Wymieniłem wieszaki gumowe ale to nie pomogło. Mam pytanie czy rura wydechowa od katalizatora do tumika środkowego jest jeszcze gdzieś podwieszona , bo ja mam tylko trzy wieszaki gumowe na tumikach.
Wihajster Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Mam pytanie czy rura wydechowa od katalizatora do tumika środkowego jest jeszcze gdzieś podwieszona , bo ja mam tylko trzy wieszaki gumowe na tumikach. nie,sa tylko 3 mocowania w tdi.U ciebie najprawdopodobniej bedzie plecionka do wymiany
kuba111 Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 Witam. Czy możliwe jest uszkodzenie plecionki w wyniku przesunięcia wydechu spowodowanego uderzeniem z tyłu.Plecionka z wyglądu w super stanie.Pozdrawiam. :wallbash:http://
Rekomendowane odpowiedzi