przemo_4000 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Cześć! Jestem tu nowy, bo właśnie w podróż ze stanów ruszyła kupiona przeze mnie S4. Po zdjęciach zauważyłem brak obudowy filtra powietrza i rury od dolotu. Albo znajdzie się w bagażniku, albo ktoś się nią zaopiekował. Pojawia się w związku z tym pytanie: Mając w planach robienie modów na minimum stage 2, w jaki układ dolotowy powinienem iść? APR niestety odpada, bo dostałem wycenę 3000-4000 zł w zależności od wybranej wersji. Także co macie i co polecacie z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Godzinę temu, przemo_4000 napisał: Cześć! Jestem tu nowy, bo właśnie w podróż ze stanów ruszyła kupiona przeze mnie S4. Po zdjęciach zauważyłem brak obudowy filtra powietrza i rury od dolotu. Albo znajdzie się w bagażniku, albo ktoś się nią zaopiekował. Pojawia się w związku z tym pytanie: Mając w planach robienie modów na minimum stage 2, w jaki układ dolotowy powinienem iść? APR niestety odpada, bo dostałem wycenę 3000-4000 zł w zależności od wybranej wersji. Także co macie i co polecacie z tym zrobić? ile kunia chcesz z tego wystraszyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_4000 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 16 minut temu, Dev napisał: ile kunia chcesz z tego wystraszyc ? Do negocjacji! Czym bliżej 500 tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 no to i tak musisz zminiac cały dolot łacznie z przepustnicami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_4000 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 16 minut temu, Dev napisał: no to i tak musisz zminiac cały dolot łacznie z przepustnicami A polecasz coś w alternatywie dla APR? Domyślam się, że najlepiej cały zestaw byłoby zaaplikować: https://allegro.pl/oferta/apr-ultracharger-3-0-tfsi-b8-b8-5-s4-s5-a4-a5-8003895022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 do tego jeszcze małe/duze kółko i wieksza chłodnica wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_4000 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Dev napisał: do tego jeszcze małe/duze kółko i wieksza chłodnica wody Polecisz jakieś konkretne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 (edytowane) 14 godzin temu, przemo_4000 napisał: Polecisz jakieś konkretne? musisz sam poszukac co bedzie dla Ciebie odpowiednie małe koło zmien po wyjeciu kompresora, nie rób tego na aucie potrzebna jest tylko prasa hydrauliczna wszystko ładnie wychodzi Edytowane 20 Sierpnia 2022 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi