Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Daszki przeciwsłoneczne B8 oświetlenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć. Po interwencji przy dachu panoramicznym (demontaż podsufitki) straciłem oświetlenie daszków przeciwsłonecznych. Oba nie świecą. Kable do samych daszków są podłączone. Jak wygląda dalej instalacja? podejrzewam, że mechanikowi się zapomniało podpiąć jakiejś wtyczki - zanim zrobię zamieszanie to chciałem sprawdzić gdzie to ma być podłączone (może gdzieś coś jest w konsoli centralnej w oświetleniu dachowym?). Nie mam ochoty znowu odstawiać auta żeby mieli czas ponownie demontować sufit...

Edytowane przez marekg

Opublikowano

Kable idą do przedniego modułu lampki podsufitki. Albo nie wpięli albo przerwali wiązkę.

Opublikowano
  • Autor

dzięki Muskel. chyba muszę wziąć jakieś tabletki coby być mniej wyrywnym. Już zacząłem grzebać w konsoli centralnej (oczywiście nic podejrzanego nie znalazłem ) i myśleć o kolejnej wizycie w serwisie. Ale mnie jeszcze tknęło sprawdzić same lampki.... bingo w obu niepodłączone wtyczki. Problem rozwiązany.

Edytowane przez marekg

Opublikowano

:thumbup1: zapomnieli. Mnie kilka lat temu wyciągali wgniotki na dachu po gradobiciu i przerwali wiązkę do lampek makijażu. Dopiero po kilku tyg. zauważyłem, że nie świecą. Niestety za późno było na reklamację bo odległość do tego warsztatu prawie 1000 km była.